Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / La màquina agafa embranzida
A+ R A-
12 maig

La màquina agafa embranzida

Valora aquest element
(0 vots)

Ha arribat el maig i amb ell la primera de les 6 actuacions que ens han de dur a la diada d’aniversari. Un maig que ha de suposar un punt d’inflexió en el primer tram. Hem començat el mes a Figueres, a la Diada de la Santa Creu.

Enguany ja havíem descarregat els dos castells bàsics de 8 així com la torre de 7 i en aquesta diada els volíem ajuntar completant la que seria la primera clàssica de l’any.


 

Vam començar la diada amb el 3 de 8, castell que es va mostrar sòlid i no va donar problemes en cap moment. En segona ronda vam encarar la torre de 7, i de nou, el castell es va resoldre amb solvència. Només quedava el 4 de 8 per completar la clàssica però algunes baixes van dur a un canvi d’última hora en que es va decidir fer el 5 de 7. Després d’un peu desmuntat el castell es va poder descarregar permetent així el rodatge de tronc i pinya cap als grans objectius que ens esperen.

La colla local, els Castellers de Figueres van completar el 5 de 7, el 7 de 7 i el 3 de 7 amb agulla.

Els Minyons de Terrassa van completar el 3 de 8, la torre de 8 amb folre i el 4 de 8, i ho van arrodonir amb el pilar de 6.

Tot just queden 7 assajos per l’aniversari i pel mig hi tenim grans reptes començant per aquest mateix cap de setmana a Vallromanes i Sants. I la setmana vinent ens esperen la Diada del Patrimoni i l’Aniversari dels Castellers de la Vila de Gràcia. Dos diades d’alt nivell i on els últims anys s’hi ha fet el primer castell folrat de l’any. Si volem un aniversari de 9, tot passa per assaig.


K2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next
Girona. Fires de Sant Narcís.
Diumenge a Terrassa, juliol amunt
Dissabte al Pati de Can Marchal
Vídeo del P7f a Reus
Vídeo del 3d9f a Lleida
Vídeo del 4d9f a Esplugues de Llobregat
El vídeo de Vilassar de 9!

Notícies recents