Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / La màquina agafa embranzida
A+ R A-
12 maig

La màquina agafa embranzida

Valora aquest element
(0 vots)

Ha arribat el maig i amb ell la primera de les 6 actuacions que ens han de dur a la diada d’aniversari. Un maig que ha de suposar un punt d’inflexió en el primer tram. Hem començat el mes a Figueres, a la Diada de la Santa Creu.

Enguany ja havíem descarregat els dos castells bàsics de 8 així com la torre de 7 i en aquesta diada els volíem ajuntar completant la que seria la primera clàssica de l’any.


 

Vam començar la diada amb el 3 de 8, castell que es va mostrar sòlid i no va donar problemes en cap moment. En segona ronda vam encarar la torre de 7, i de nou, el castell es va resoldre amb solvència. Només quedava el 4 de 8 per completar la clàssica però algunes baixes van dur a un canvi d’última hora en que es va decidir fer el 5 de 7. Després d’un peu desmuntat el castell es va poder descarregar permetent així el rodatge de tronc i pinya cap als grans objectius que ens esperen.

La colla local, els Castellers de Figueres van completar el 5 de 7, el 7 de 7 i el 3 de 7 amb agulla.

Els Minyons de Terrassa van completar el 3 de 8, la torre de 8 amb folre i el 4 de 8, i ho van arrodonir amb el pilar de 6.

Tot just queden 7 assajos per l’aniversari i pel mig hi tenim grans reptes començant per aquest mateix cap de setmana a Vallromanes i Sants. I la setmana vinent ens esperen la Diada del Patrimoni i l’Aniversari dels Castellers de la Vila de Gràcia. Dos diades d’alt nivell i on els últims anys s’hi ha fet el primer castell folrat de l’any. Si volem un aniversari de 9, tot passa per assaig.


K2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next

Notícies recents