Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / Comença la nostra etapa reina!
A+ R A-
04 jul.

Comença la nostra etapa reina!

Valora aquest element
(1 Vota)
Tot just queden 6 assajos i 4 actuacions per a la nostra gran diada, la diada de Les Santes. Venen tres setmanes molt intenses on hi hem de ser tots. Però durant aquestes setmanes no només tenim Les Santes a l'horitzó, com en tota etapa és important mantenir-se fort durant l'etapa per poder encarar bé el final. I això es tradueix en fer 3 bones actuacions i 6 bons assajos abans d'arribar a Les Santes. Actuacions que comencen aquest cap de setmana tant dissabte a La Llàntia, com diumenge a Premià. Hem fet el 7 de 8, el 5 de 8, la torre de 8 amb folre, el 3 de 9 amb folre... però tenim deures a fer i els volem fer aquest cap de setmana. Són castells que ens han de dur a fer unes Santes de gamma extra, una actuació somiada a casa, un final d'etapa dels que creen afició, apoteòsic.
Aquesta etapa reina va començar ahir amb la primera beguda dels dimarts, cada dimarts de juliol podrem gaudir d'una beguda tots plegats en acabar l'assaig, l'assaig d'ahir també ens va servir per descobrir la nova xarxa. Aquest mateix divendres, dia 7, en acabar l'assaig tindrem cinema a la fresca que ens l'oferirà el bar, previ al cinema a la fresca tindrem la presentació del primer vídeo d'aquest any. Aquest cap de setmana tindrem els dos primers ports de muntanya d'aquesta etapa. Dissabte actuem a casa, a la Llàntia i no ho fem sols, actuarem amb els Xics de Granollers, és una gran ocasió per fer una bona diada a casa. Diumenge anem a Premià, una segona casa per nosaltres, hi hem fet grans castells i enguany volem mantenir el ritme.
Divendres dia 14 tenim assaig porta un antic (o un amic). Tots aquells que portin un antic/amic, s'emportarà una samarreta tan ell com l'amic/antic. Aquell cap de setmana tornarem al Poble-Sec on hi vam descarregar el 3 de 9 amb folre l'any passat, hi volem fer una gran diada que ens permeti agafar l'embranzida suficient per encarar la darrera setmana.
Una setmana amb tres "sprints", tres assajos que han de reafirmar la feina que portem fent des del febrer. Assajos que ens han de servir per fer els últims retocs a aquells grans castells que volem dur a Les Santes. Dijous dia 20 tindrem l'assaig especial al nostre local on, en acabar, tindrem una botifarrada a preus populars i la beguda anirà a càrrec de la colla. Divendres dia 21 assagem a plaça, de 19 a 20h podrem començar a fer ambient amb el grup La Tribut FM, després de l'assaig gaudirem del grup Sense Sal i Dj Hochi
Tots aquests assajos ens han de dur al gran repte, al darrer port, el port de Gamma Extra. Com ja hem dit fa mesos que assagem i portem una gran feina feta, ara falta el gruix de gent a la soca com per poder pujar aquests castells dalt de la pinya, del folre o de les manilles. Us hi necessitem, ens ajudeu a encarar l'etapa?

K2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next

Notícies recents