Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / Tripleta i a per Les Santes
A+ R A-
18 jul.

Tripleta i a per Les Santes

  • Escrit per  Miquel Canyelles
Valora aquest element
(0 vots)
Tripleta màgica: 3d9f 4d9f 5d8. La primera d'enguany, i treballadeta. La diada va començar amb un tranquil 3d9f que, fins i tot, demana un pis més i permet somniar en el 5d9f. L’estructura es va alçar confiada, sense cap temor i, essent el sisè de l’any, amb la màxima tranquil·litat possible, i així el vam descarregar. El 4d9f plantejava un escenari radicalment diferent: era el primer de la temporada, pujava amb la seguretat que atorguen les proves a assaig però amb un pèl de nerviosisme per ser el primer de l’any. Bo i això, descarregat amb solvència, treballat a pinya i, sobretot, a folre, però còmode al tronc, amb moments de dubte però no de perill. Vam aconseguir juntar dos castells de 9 per primer cop enguany. Amb la feina a mig fer vam encarar el 5d8, una estructura que exigeix un pis més i que es va alçar amb la confiança suficient com per pujar-lo sobre un folre. Vellugadís durant tota l’execució, no va mostrar perill en cap moment i es va descarregar amb tranquil·litat. Per acabar 2pd5, sense la cirereta del pd6 però amb un bona sortida de plaça vam culminar la diada que deixa entreveure les intencions de cara a la diada de les Santes.
La diada també presentava un escenari prometedor tant pels castellers de Poble Sec, els amfitrions, com pels Castellers de Lleida. Ambdues colles es plantejaven la millor diada de les seves respectives temporades. Mentre Lleida enfilava el 4d8 com a màxim objectiu, i que va assolir amb treball després d’un intent desmuntat a primera ronda, acompanyat del 5d7 i del 4d7p, Poble Sec es plantejava una diada de set i mig, amb el 3d7p, el 5d7 i el 4d7p com a objectius. Totes dues colles se'n van ensortir amb solvència, sense que cap castell patís en excés.
A partir d’ara només queda gaudir, encarar la setmana amb la més gran de les il·lusions per poder portar el millor que tenim en cartera a casa nostra. Tant sols 3 assajos per definir què tenim a l’abast. Pugem-li un pis als cinc 2d8f que ja hem descarregat i als tres 5d8 també descarregats! Encarem les Santes més glorioses de la nostra curta història!


K2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next

Notícies recents