Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / Nota de premsa: Els Capgrossos volen millorar la diada de Les Santes al Mercadal
A+ R A-
25 set.

Nota de premsa: Els Capgrossos volen millorar la diada de Les Santes al Mercadal

Valora aquest element
(0 vots)
- Convoquen tres assajos especials: divendres 28, dijous 5 i divendres 6


Després de la història diada de Les Santes i d'haver tornat als castells de 9 aquest setembre, els Capgrossos encaren una cita excepcional com serà la diada del Mercadal, a Reus, el proper 7 d'octubre. Aquell dia els de la camisa blava actuaran al costat dels Xiquets de Reus i de les quatre colles de 10 del país: els Castellers de Vilafranca, la Vella de Valls els Minyons de Terrassa i la Jove de Tarragona. Serà una diada especial, amb sis colles anant a màxims i en la qual els mataronins actuen per segona vegada, després de fer-ho el 2013. Els objectius castellers per la diada són, si els assajos previs acompanyen, repetir els castells de Les Santes.
Per preparar castells com la torre de 9 amb folre i manilles i el 5 de 9 amb folre, assolits al juliol en plaça pròpia, els Capgrossos fan una crida als seus castellers i aficionats per ser el màxim d'efectius possibles tant el dia 7 a plaça com en els tres assajos previs especials convocats pel divendres 28 de setembre i el dijous 5 i divendres 6 d'octubre.
Per facilitar unes pinyes pròpies àmplies i segures, els blaus ofereixen transport, samarreta i sopar per tots els castellers que vagin a Reus, apuntant-se als assajos previs.
Una diada de màxims
En la presentació de la diada del Mercadal, en la que els Capgrossos actuaran tercers, el Cap de Colla Cugat Comas va assegurar que "volem treballar per portar els nostres millors castells a Reus: sabem que costa fer-ho lluny de casa però ens agradaria repetir Les Santes i fins i tot millorar-les amb el pilar de 7 enlloc del de 6".

K2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next

Notícies recents