Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / Carta del cap de colla: Ara és l'hora!
A+ R A-
23 oct.

Carta del cap de colla: Ara és l'hora!

Valora aquest element
(1 Vota)
Benvolguts Capgrossos
Deixeu-me que, en aquesta ocasió, m'adreci personalment a tots vosaltres davant els dies, assajos, diades i esdeveniments previstos pels propers dies i setmanes. Ho faig quan queda menys d'un mes d'una temporada que gràcies al vostre esforç està sent del tot exitosa i per la que ens queden cites de gran envergadura amb les que ens podem fins i tot superar. Sí. Un tercer cop aquest 2017. Superar-nos com a gran objectiu.
Comparteixo amb molts de vosaltres la dificultat de centrar-se amb els castells en temps de convulsió política i social. Entenc que són temps difícils: de mobilitzacions, injustícies i efervescència. Des de la colla seguirem fent les modificacions del calendari previst que ens semblin adequades, davant de mobilitzacions anunciades, com hem fet fins ara. Però crec que tots ens ha d'interessar també saber trobar els moments adequats per fer allò que tant ens agrada i tant bé sabem fer: castells. Amb tot el que comporten de feina prèvia al local d'assaig, és clar.
Aquesta setmana som a les portes de dues d'aquelles diades a les que ningú pot faltar i que a tots ens esveren especialment. No cal que us digui el que representen les places del Vi de Girona i de la Vila de Vilafranca per nosaltres. Ho sabeu. Us les estimeu. I estic segur que hi voldreu fer els millors castells possibles. Igualment farem també amb les últimes dues cites: la nostra Diada Mariona Galindo Lora i la dels Minyons de Terrassa.
Per preparar els nostres millors castells per Girona i Vilafranca, per superar aquesta fita de tornar-nos a superar és imprescindible que aquesta setmana omplim el local. L'equació és simple: només amb els millors assajos podrem fer els millors castells. Aquesta és l'oportunitat que tenim.
La previsió a hores d'ara és la d'assajar demà dimarts (a les 20:30h) i també dijous que farem un assaig especial amb sopar "Jo poso" posterior. De moment, mantenim l'assaig previst per aquest divendres.També assajarem dimarts 31. Aquests assajos els prepararem en clau de gamma extra: poques proves però que hem de fer potents per encarar per primer cop el repte de descarregar tres castells dels més difícils en una mateixa actuació.
Us vull demanar la vostra presència, la vostra implicació i concentració i també l'atenció a com puguin evolucionar els esdeveniments els propers dies per si hem de fer canvis d'agenda. Hem d'estar atents a les últimes hores i, quan ens enfaixem, hem d'estar pels castells al 100 per cent.
Després de nou mesos treballant plegats, us demano un últim esforç. En aquestes diades i amb aquest context. Fent pinya plegats i demostrant que som una colla pencaire i conscient de quan podem superar-nos: exactament quan ho mereixem.
Ens veiem al local.
Ens veiem a plaça.
Ara és l'hora, també, dels CapgrossosK2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next

Notícies recents