Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / I aquest any, què?
A+ R A-
08 febr.

I aquest any, què?

Valora aquest element
(0 vots)

Divendres passat va tenir lloc l’assemblea ordinària en la qual es va escollir la tècnica i la junta per aquesta temporada. En Cugat Comas repetirà com a Cap de Colla i en Jordi Marquès agafarà la Presidència.


En l’assemblea es va fer una valoració de la temporada passada i es van proposar els objectius i els equips que estaran al capdavant de la tècnica i de la junta.


Pel que fa al funcionament dels assajos, aquesta temporada seguim amb els horaris que es van establir la temporada passada. On podem trobar més canvis és en l’assaig de dijous; de 20h a 21.15h hi haurà l’assaig de tecnificació de torres i pilars, però en acabar s’incorpora l’assaig atlètic (de 21.15h a 22.15h). Aquest ha de servir per agafar rodatge, per generar un fons d’armari per la colla i alhora per acollir i donar oportunitats i assessorament als nouvinguts. Un assaig multidisciplinari on no només es treballaran posicions de tronc, sinó que també s'intentaran fer proves dirigides a la pinya o folres a columna.


En referència a la Junta, l’equip d’en Marquès incorpora alguns càrrecs que fins ara no hi eren. Es podria destacar, per exemple, la comissió de picaportes que serà l’encarregada de fer vincle entre la colla i altres entitats i associacions de la ciutat i comarca. O bé la comissió de patrimoni que vetllarà per recopilar, classificar i preservar tot tipus de material tangible i no tangible relacionat amb la colla.


 

Els dos són projectes prou ambiciosos per a poder tenir una gran temporada. Si volem seguir creixent, ara és cosa de tots nosaltres. Les ganes hi són.


 K2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next

Notícies recents