Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / Sant Joan agredolç
A+ R A-
25 juny

Sant Joan agredolç

Valora aquest element
(0 vots)

Sant Joan, toca actuació de tarda a la veïna població de Vilassar de Mar, aquest any amb dues colles convidades, doncs el gran objectiu del dia és fer la plaça de l’Ajuntament de Vilassar, plaça de 9!

Descartat d’entrada  el 5 de 8 per una baixa d’última hora al tronc iniciem la diada amb el 2 de 8 amb folre. Amb una pinya i folre compactats, el castell es descarrega sense problemes.

Encarem doncs el plat fort de la jornada, el 4 de 9 amb folre agafa forma però ja sonant gralles s’ha de desmuntar, una pinya poc compactada fa que el folre es vagi desfigurant fent treballar de valent al tronc. Amb sisens col·locats el castell va avall.

Ganes n’hi ha i hi tornem però a l’igual que l’anterior i per allà mateix, el castell queda en “només” intent desmuntat.

Acabem la ronda fent un segur 3 de 8.

A causa dels intents desmuntats, acabem la tanda dels castells amb un 4 de 8 de postal, demostrant que el tronc està preparat per descarregar el germà gran.

Pilar de 5 al balcó més un pilar de cinc per acabar la maratoniana actuació amb la curiositat que els grallers fan el toc de castells dels pilars des del balcó de l’Ajuntament.

Vídeo relacionat


K2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next