Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / A Vic a consolidar
A+ R A-
28 juny

A Vic a consolidar

Valora aquest element
(2 vots)

Després d'una diada calorosa, llarga i estranya a Vilassar de Mar, on no vam poder assolir els objectius proposats, aquest cap de setmana tornem a posar-nos la camisa i la faixa. Anem a Vic, capital d'Osona, amb motiu de la Festa Major. L'objectiu és començar el juliol consolidant troncs, canalla, folres i soca, de manera que puguem arribar a les Santes amb confiança.

Actuarem a la seva coneguda Plaça Major a les 12 del migdia. Ens acompanyaran els Sagals d'Osona i els Castellers de Sabadell. Els autobusos sortiran a les 10 del matí de l'Escorxador.

Algunes dades d'interès

A Vic els Capgrossos hi hem actuat tres vegades, la darrera ara fa just un any. La primera, l'any 1997, en el marc del Mercat de Música Viva, quan hi vam carregar el 3 de 7. Les altres dues ocasions que hem anat a la capital d'Osona han estat per la Festa Major de Sant Miquel dels Sants. Ambdues vegades hi hem alçat castells de nou. Els vigatans, de la mà dels Capgrossos, han pogut veure dos 3 de 9 amb folre, un 4 de 9 amb folre i un cinc de vuit com a millors castells.

Els Sagals d'Osona van néixer l'any 1997 a Vic. Van de color taronja. Durant els últims anys han mantingut els galons de vuit. La torre de 8 amb folre és la seva màxima construcció. La van aconseguir per primera vegada a la diada de Tots Sants a Vilafranca del Penedès l'any 2003. Aquesta temporada han sovintejat el 4 de 8 i el 3 de 7 aixecat per sota com a màxims castells.

Els Castellers de Sabadell van néixer l'any 1994. Van de color verd i són coneguts com els saballuts. Igual que els Sagals, la seva màxima construcció és la torre de 8 amb folre. En el seu cas, però, encara no l'han descarregat. Li van fer l'aleta per primera vegada la temporada passada. En el que portem d'any ja han aconseguit tant el 3 com el 4 de 8. Aquest any els de Sabadell ens acompanyaran per les Santes. Si tot va bé, tenen intencions de portar el seu màxim castell a Mataró.


K2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next