Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / Recuperem el 3d9f i ampliem gamma de 8 i mig
A+ R A-
23 set.

Recuperem el 3d9f i ampliem gamma de 8 i mig

Valora aquest element
(0 vots)

Després de 3 pilars d4, i a 15 dies del Concurs, ampliem la gamma de castells de vuit i mig i recuperem el 3 de 9 amb folre.

Tot i la complicació a l’hora de muntar la pinya, ningú diria que és el primer que fem. El castell puja molt be de mides i en cap moment perilla l’estructura, doble traspassada de l’anxaneta i al igual que la carregada, la descarregada tampoc pateix.

 

Estrena d’un nou castell i ampliem gamma de castells de 8 i mig.

En segona ronda però, ve el castell més important de la jornada. Si que estrenar una nova estructura és important però tornàvem a portar a plaça el 3 de 9 amb folre, l’últim que havíem portat ens havia quedat en intent a la Diada de Les Santes.

La prova de divendres havia anat força be i els diferents 3 de 8 descarregats a assaig avalaven l’estructura del tres i així s’ha demostrat. Després d’un peu desmuntat, un folre compactat i un tronc segur de sí mateix ha fet que es descarregués el castells pràcticament sense ni bellugar-se. Tot i que a la baixada, una rengla s’ha acabat obrint. Alegria desbordada per la colla amb la doble fita.

Ja ho havia dit el cap de colla, si tot anava be, en tercera ronda 5 de 8 i així ha estat. Ha estat el més treballat dels tres castells però el gran rodatge fet amb aquesta estructura s’ha notat i s’ha descarregat sense més conseqüències.

A la ronda de pilars però, tot i portar el segon pilar de 6 de la temporada, aquest “només” ha quedat en carregat al despenjar-se endavant les dues més petites quan l’enxaneta feia la motxilla de baixada.

5 pilars de 4 per acabar amb la millor actuació del que portem de temporada.

Vídeo relacionat


K2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next