Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / Revisquem plegats la màgia del Concurs
A+ R A-
28 set.

Revisquem plegats la màgia del Concurs

Valora aquest element
(4 vots)

Carta del Cap de Colla

Capgrossos,

Em dirigeixo a vosaltres a les portes d’un dels moments més importants de la nostra temporada: el Concurs de Tarragona. Els que hi heu vingut alguna vegada ja sabeu de què parlo, els que encara no us ho deveu imaginar. El Concurs de Castells de Tarragona, que arriba a la seva XXIVa edició el proper dia 7 és conegut com ‘L’espectacle casteller més gran del món’ i suposa una actuació única en la que compartim plaça amb les millors colles i nosaltres intentem els nostres màxims castells.

Es tracta d’un aparador perfecte perquè s’hi vegi la bona feina que estem fent. Portem tot l’any treballant intensament a assaig. Tenim molta feina feta i ens falta plasmar-la a plaça carregant i descarregant els nostres màxims castells. No és cap secret quins són els castells que volem intentar el diumenge 7. El 4 de 9 amb folre, el 3 de 9 amb folre i la Torre de 9 amb folre i manilles. Els millors castells que haguem fet mai, una actuació que sols hem aconseguit una sola vegada, tres construccions de nou pisos molts difícils amb els que sols podem somiar si assagem amb garanties tots tres castells i especialment el castell de gamma extra, la torre de 9.

Abans de Santes em vaig adreçar a vosaltres per convidar-vos a sentir-vos Capgrossos, a ajudar la colla a les portes de la Festa Major de la ciutat. Ara tornem a demanar-vos implicació i ajuda a les portes de la gran festa castellera. Perquè mereixem descarregar els tres castells, perquè la el Concurs és especial i és una ocasió perfecta per representar la colla, la ciutat i la comarca, per sentir-nos orgullosos de ser qui som, per tornar a tocar el cel.

Per això us vull demanar fer una passa endavant. A tots. Als que veniu sempre, als que veniu de tant en tant, als que fa temps que no veniu, als que vindreu en un futur. Si hi som tots, a assaig, podem fer possible revalidar la nostra millor actuació de la història. Quan hi som tots, tot és possible. Si fem uns grans assajos, estic segur que l’actuació del dia 7 serà la millor de la nostra història.Sobretot necessitem que tots vosaltres vingueu als tres assajos de Concurs que hem convocat. Perquè si a assaig les proves són bones, a plaça els castells aniran bé.

 

És hora de tornar a lluir amb orgull la camisa i l’escut a Tarragona, sí, però abans toca agafar la camisa d’assaig, la faixa i venir al local a passar una bona estona, donant pit perquè la colla torni a dalt de tot. Vine sisplau als assajos de divendres 28 de setembre, dimarts 2 i divendres 5 d’octubre. Inscriu-te per venir a fer pinya a Tarragona. Revisquem tots plegats la màgia del Concurs i l’orgull de formar part d’una de les millors colles castelleres.

Estic segur que podré comptar amb tu. Junts ho fem possible.

Mia Castellví Iglesias

Cap de Colla Capgrossos de Mataró.

Vídeo relacionat


K2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next