Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / Tripleta màgica de nou!
A+ R A-
01 oct.

Tripleta màgica de nou!

Valora aquest element
(2 vots)

El cap de setmana de doblet Prat-Lleida començava amb la suspenció per pluja de l’actuació al Prat de Llobregat, tot i així, es decideix fer actuació indoor dins del local de la colla on hi plantem uns bons 3 i 4 de 8 i una torre de 7. La cicereta arriba amb el primer piler de 6 descarregat al local sense xarxa.

 

Aprofitem que ja hi som per assajar el 2 de 8 amb folre i el 5 de 7 net.

A 200 km de casa, arribem a Lleida amb ganes de fer-hi grans castells, i no ens ho pensem dues vegades. Després del pilar caminant encarem el 3 de 9 amb folre, si be el castell puja segur i be de mides, l’acotxadora rellisca varis cop a l’alçada de quarts i es decideix tirar avall. A la repetició hi tornem i aquest cop si el descarreguem. Tot i que no s’ha de patir, tronc i folre has de treballar en la descarregada.

En segona ronda, descarreguem el 4 de 9 amb folre, molt compactat i amb un tronc sòlid es descarrega amb sense problemes tot i que una rengla va perdent la mida fent treballar part del folre.

Amb els dos castells de 9 descarregats, hi porten un altre 5 de 8 que millor que el de la setmana anterior, també es descarrega sense problemes completant així la tripleta màgica després de 22 mesos sense fer-la.

La cirereta del pastís arriba amb l’espadat de 6 que aquest cop si, un bon treball del tronc fa que sigui el primer pilar descarregat des del 2010. 4 pilars de 4 per acabar l’actuació i amb la ment ja mirada de cara al Concurs de Tarragona!

Vídeo relacionat


K2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next