Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / Tots Sants històrica
A+ R A-
01 nov.

Tots Sants històrica

Valora aquest element
(1 Vota)

1 de Novembre, Vilafranca. Al calendari casteller ho posa i així és i quina diada!!

Concentració a la plaça, cercavila, entrada a plaça amb el pilar caminant i comencem. Anem primers i muntem ràpid la pinya. Encarem el 3 de 9 amb folre. Un tres segur, res a veure amb el de Girona, tot i que plena i buida s’acaben ajuntant pels pisos inferiors. Tothom te en ment la tercera ronda però primer s’ha de fer la feina.

 

En segona ronda descarreguem el 4 de 9 amb folre on el missatge era clar, mantenir la quadratura i no desfigurar-se com últimament ha passat i així és. El 4 s’ha descarregat amb solvència, tot i que s’ha estirat alguna rengla.

El plat fort venia en tercera ronda, s’havia anunciat i hi havia ganes: 2 de 9 amb folre i manilles.

Després d’un peu desmuntat, l’estructura a anat pujant amb un folre cada com més segur de si mateix. Tot i que les manilles han hagut de treballar per parar les batzegades que baixaven, la carregada ha estat més segura que en les anteriors ocasions d’aquest any. Però amb l’enxaneta ja baixant, la torre s’ha trencat a sisens en una caiguda lletja que per sort no ha estat res greu.

Encara que hagi quedat amb un gust una mica agredolç, amb aquest 2 carregat, aconseguim una nova fita, carregar dos castells de gamma extra en una mateixa temporada.

Es descarta el pilar de 7 amb folre i tanquem l’actuació amb un pilar de 5 més 4 pilars de 4.

Una actuació on igualem la millor actuació de la temporada feta al Concurs i on també vivim la millor actuació de la història per part dels Castellers de Vilafranca on hi descarreguen el primer 7 de 9 amb folre de la història dels castells juntament amb el 2 de 9 amb folre carregat, el 4 de 9 net i el pilar de 8 amb folre i manilles, descarregats tots dos.

Actuació històrica també pels Xiquets de Tarragona on hi porten el seu primer intent de 5 de 9 amb folre que finalment queda en intent desmuntat.

Vídeo relacionat


K2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next