Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / Diada deslluïda
A+ R A-
06 nov.

Diada deslluïda

Valora aquest element
(0 vots)

Última actuació de la temporada, la nostra Diada, però com l’any passat, la pluja fa acte de presència.

Aquest cop, però, ens desplacem fins al centre comercial Mataró Park on hi ha el porxo. Un cop allà ja no plou però els ànims es refreden.

Comencem la Diada directament amb la primera ronda de castells amb el 4 de 8 amb agulla però un lleuger retard en l’agulla fa que aquesta no estigui còmoda i amb els dosos de l’estructura del quatre, el pilar fa una rebrincada fent caure enxaneta i dos del pilar. El castell queda en intent, l’estructura del quatre pràcticament no estava ni desmuntada.

En ronda de repetició hi plantem un parat 4 de 8, descartant així el germà folrat.

En segona ronda, descarreguem el novè 5 de 8 de la temporada. Aquest però ha de treballar més de l’habitual. Uns quarts del tres bastant oberts i el retard de l’acotxadora del dos, que fa que l’enxaneta s’hagi d’esperar amb l’aleta feta, fa que el tronc hagi de treballar de valent per poder descarregar el castell.

En tercera ronda, també es descarta el castell folrat, ja sigui el 3 de 9 amb folre com el 2 de 8 amb folre, i es descarrega un sòlid 3 de 8.

En ronda de pilars, hi va el pilar de 6, però aquest es trenca amb el dos col·locat i l’enxaneta a l’alçada del quart.

5 pilars de 4 per acabar l’actuació i la temporada. Aprofitant que estem al costat de l’hospital i que hi tenim un membre de la colla ingressat des de l’actuació de Tot Sants, fem un pilar de quatre a prou distància per que ens pugui veure des de la finestra sense que s’hagi de moure gaire. Ànims!

Només resta el vi novell i fins al 2013!

Vídeo relacionat


K2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next