Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / Setembre: represa amb novetats
A+ R A-
29 ag.

Setembre: represa amb novetats

Valora aquest element
(2 vots)
Tornem a tenir la temporada en marxa i ho fem amb un final d'agost i un setembre ple d'actuacions. Atenció, perquè el programa ha sofert alguns canvis respecte al previst i que consta al calendari de butxaca. Per exemple, hem de lamentar que finalment no es durà a terme la diada a Argentona el 10 de setembre; en canvi, incorporem una actuació a Vilassar de Dalt el divendres 13 de setembre al vespre. Sigui com sigui, ha de ser un mes per a recuperar les bones sensacions i els castells que malauradament van quedar sense coronar el passat juliol. En tindrem bones oportunitats, anant a places en que hi acostumem a fer bones diades, com per exemple a Lleida, el 29 de setembre, en el que sens dubte serà un dels punts àlgids de les properes setmanes.
Abans del setembre, però, ja hi ha una actuació destacada aquest agost. El proper dissabte a la tarda ens n'anem a Palau-solità i Plegamans. Se sortirà amb busos des de l'Escorxador a les 16.30h i el punt de trobada serà el poliesportiu d'aquest municipi a les 17.15h, des d'on farem una cercavila fins a la plaça de l'Ajuntament. Allí actuarem amb els Castellers de Caldes i els Bordegassos de Vilanova. Per a la següent setmana ens espera una novetat, l'actuació que hem batejat com a Tornada a Mataró. La farem a la plaça de Santa Anna el diumenge 8 de setembre a la tarda, i ha de servir com a punt d'arrencada oficial d'aquest segon tram de temporada i, d'alguna manera, donar-nos la benvinguda després de l'aturada estiuenca.

Per la Diada de l'11 de Setembre hi ha feina a fer. Al migdia actuarem a Cabrera de Mar, mentre que a la tarda participarem a la Via Catalana. El punt de trobada serà els blocs de pisos de l'Aliança, a l'avinguda del Maresme, i es preveu que hi fem algun pilar. Els següents dies arribaran actuacions a Vilassar de Dalt, Esplugues, El Prat i Lleida, de les que anirem informant puntualment.

Futbol i Dia Blau
Com podeu llegir al programa que s'adjunta, més enllà dels castells també hi haurà altres activitats aquest setembre. Destaca, ja aquest mateix diumenge dia 1, el Campionat de Futbol entre colles de Mataró, que tindrà lloc al llarg de tot el matí al col·legi Salesians. I també el Dia Blau, que durarà des del divendres 6 de setembre després de l'assaig fins al dissabte 7 a la tarda, amb diverses activitats especialment adreçades a la canalla.

Us esperem a les actuacions, als assaigs i a les altres activitats organitzades per la Colla!


Vídeo relacionat


K2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next