Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / Ara sí!
A+ R A-
18 set.

Ara sí!

Valora aquest element
(1 Vota)

Capgrossos,

Ja fa un mes que hem tornat a l’activitat després de les vacances. Ara, a les acaballes de setembre, ens trobem davant tres caps de setmana que marcaran si aquest pot ser o no un gran any per a nosaltres. Abans de la coneguda ‘Traca final’ habitual a finals d’octubre (ja ho sabeu: Girona, Tots Sants, Diada Mariona Galindo Lora), afrontem aquestes properes setmanes dues diades del màxim compromís. Aquest diumenge actuem a Esplugues de Llobregat on l’any passat ja hi vam fer un bon paper i aquest any el volem repetir. Però les dues diades a les quals hi hem de ser tots vénen seguides al darrera: el diumenge 29 a Lleida i el dissabte 5 a Reus.

No cal que diguem ara què suposa per a nosaltres actuar a la Plaça de la Paeria de Lleida. Sempre ens hi hem sentit còmodes i sempre hi hem dut els nostres millors castells del moment. Aquest 2013 no n’ha de ser cap excepció. Pel que fa a la Diada del dissabte 5 al Mercadal de Reus és una actuació que podem considerar com a històrica per la colla. Hi actuem convidats pels Xiquets de Reus al costat dels Castellers de Vilafranca, la Vella de Valls i la Jove de Tarragona. Són les tres colles dominadores del moment i per primer cop actuem en una d’aquelles diades reservades a les colles grans, molt grans. Hem d’aprofitar l’ocasió i assumir el repte.

Amb la presència, el compromís i la complicitat de tots podem fer un molt bon segon tram, començant per aquestes tres actuacions. És per això, per convocar, engrescar i fer-vos venir a tots que us diem que si tu véns podrem fer grans castells, que "Si tu tornes, els Capgrossos #tornem".

Marca’t a l’agenda les dues actuacions de màxims i els tres assajos especials per a preparar-les (divendres 20 i 27 de setembre, i divendres 4 d'octubre), treu la faixa de l’armari, desperta la teva camisa blava i comparteix el cartell que adjuntem a la feina, al portal de casa, a les xarxes socials, amb els amics.

Si hi som tots podrem. Si tu vens, els Capgrossos #tornem!

Vídeo relacionat


K2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next