Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / Diada d'inflexió per als Capgrossos!
A+ R A-
22 set.

Diada d'inflexió per als Capgrossos!

  • Escrit per  Alba Pujol
  • Vídeo
Valora aquest element
(5 vots)

Diumenge 22 de setembre els Capgrossos de Mataró es traslladaven a Esplugues de LLobregat, a la Diada de la colla local, també coneguts com a Cargolins.
La diada començava amb tres pilars de quatre plantats.

 


Capgrossos obria la seva actuació portant a plaça un 5 de 8 amb molts nervis però amb ganes de descarregar-lo, i així va ser, quiet fins a la carregada i nerviós a la descarregada, donant confiança per la propera ronda.

Com a segon castell, Capgrossos ens oferia un 4 de 9 amb folre, que es quedava en intent desmuntat perquè la canalla no ho acabava de veure clar. Però els Capgrossos tenien ganes de demostrar que el castell era seu i el tornaven a portar a plaça.  Aquest pujava ferm i amb bones mides, però a mesura que el castell anava avançant la feina es complicava a nivell de segons, terços i folre. Tot i així, la resta del tronc el defensava sense complicacions, fent una descarregada força maca.

Per acabar, els Capgrossos portaven un 3 de 8 inquiet, sobretot a nivell de quints que s'han obert plena i rengla i ha dificultat la descarregada.
A la ronda de pilars tancaven l'actuació amb un vano de 5, tots ells molt tranquils.

Pel que fa les altres colles, Cargolins feien la seva millor actuació de la seva història fent el 7 de 7, el 4 de 8 i el 3 de 7 per sota. Per la seva banda, els Castgellers de Sants, amb vista a la Diada de la Mercè, ens oferien un 5 de 8, el 2 de 8 amb folre i un 3 de 8. A la ronda de pilars un pilar de 6 molt parat.

Els Capgrossos de Mataró han demostrat que estan treballant de valent per afrontar les properes actuacions amb solvència i amb ganes de portar els millors castells a plaça!

Els Capgrossos han tornat!

 

Vídeo relacionat


K2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next