Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / Manual per la setmana d'aniversari
A+ R A-
30 maig

Manual per la setmana d'aniversari

Valora aquest element
(0 vots)
Arriba el 21è aniversari de la colla i, com sempre, aquesta setmana està plena d'activitats. Per a que no us perdeu us fem una guia del que tindrem al llarg de la setmana:

- Dimarts 30/5:
Assaig de 20.30 a 22.30. Ens acompanyaran els Passerells del Tecnocampus, la colla universitària de la ciutat. En acabar l'assaig, els Passerells faran una prova per a la seva diada que celebren aquest dijous. Després d'aquesta prova tots tindrem una beguda gratuïta.

- Divendres 2/6: Assaig de 21 a 23.30. Aquest assaig serà en format "porta un amic". Tots aquells que porteu un amic a fer pinya a l'assaig rebreu una samarreta tant vosaltres com els vostres amics. Es presentarà un nou model de samarreta per a l'ocasió.

- Dissabte 3/6: Actuació de vigílies a l'Havana. Atenció: Canvi d'hora, la diada serà a les 19h.

- Diumenge 4/6:
Actuació d'aniversari: a les 12h a la plaça de Santa Maria. En acabar l'actuació tindrem dinar de germanor amb els Marrecs de Salt i els Castellers de Sants. Els tiquets del dinar s'han de comprar al bar: preu: 8€ adult (10€ a partir de demà, dimecres) inclou amanida, vedella amb bolets i beguda, el menú de canalla tindrà un cost de 5,50€(7,50€ a partir de demà, dimecres).
Un cop acabi el dinar tindrem música al local i jocs d'aigua com ja vam fer l'any passat. També tindrem el sorteig d'unes paneres. A part, tindrem un "mercadillo" per la canalla a part d'un mercat d'intercanvi.
Aprofitant que dilluns es festiu, la celebració la seguirem a la sala Clap, aquesta obrirà per nosaltres de 20h a 1h i posteriorment seguirà amb el seu horari habitual.

Com podeu comprovar, aquest any no fem cap assaig extra, per tant haurem d'aprofitar al màxim els dos que tenim aquesta setmana si volem fer un aniversari de 9. 
Ens veiem a assaig!

K2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next