Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / Després de l'Aniversari, tres diumenges de 9
A+ R A-
05 juny

Després de l'Aniversari, tres diumenges de 9

Valora aquest element
(5 vots)
L'Aniversari ja ha passat i als Capgrossos ens espera un mes de juny apassionant. La tècnica ha insistit des de principis de temporada que el principal canvi en el calendari respecte els anys anteriors és que després de la nostra primera gran actuació –que vam acabar amb el 4 de 8, el 3 de 9 i la torre de 8– venen tres diumenges seguits de màxima exigència en els quals com a mínim mantenir el mateix nivell de castells.
Això passa per seguir sumant gent als assajos, tant els de dimarts com els de divendres i poder-nos anar aproximant als altres castells de 8 i de 9 que encara no hem intentat.
Quins són aquests tres diumenges seguits? On anem?
BERGA. Diumenge 11
Actuarem per primera vegada a la plaça de Sant Pere que, cada any per Corpus, acull la cèlebre Patum de Berga. Serà una actuació molt especial perquè és el primer cop que compartim plaça amb la colla local, també amb camisa blava i al costat dels Minyons i els Bordegassos. Atents tots que la diada començarà a les 11:30h i després hi ha dinar i concert.
CORNELLÀ. Diumenge 18.
Aquest any serem una de les dues colles convidades de l'actuació de Corpus, la més important de l'any al Baix Llobregat. Hi serem al costat de la colla local, amb qui sempre coincidim en places com El Prat i també els Minyons de Terrassa. És una sortida a prop en una plaça on cada any s'acostumen a veure castells de 9.
VILASSAR DE MAR. Diumenge 25.
La típica cita amb la Festa Major de Sant Joan ens retornarà a una plaça doblement calorosa, ja que a més de la temperatura climatològica sempre hi notem molt l'escalf i l'ajuda dels vilassarencs tant de públic com a l'hora de fer mans a la pinya. Els últims anys hi hem plantejar sempre castells de 9 i aquest 2017 no podrà ser menys.
Berga, Cornellà i Vilassar. Posem-nos al cap tots plegats aquests tres diumenges seguits de castells al juny que hem de fer bons per seguir sumant. Queden 40 dies i escaig per la diada de Les Santes. Ha arribat l'hora d'anar a més.

K2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next