Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / Maig... i quin maig!
A+ R A-
28 abr.

Maig... i quin maig!

Valora aquest element
(0 vots)


Els que teniu el calendari d’actuacions ben marcat ja haureu vist que ens espera un gran maig.


Per començar, el diumenge 6 anirem a parar a Figueres (a les 11.30h), en motiu de les Fires i Festes de la Santa Creu. Ens acompanyaran la Colla Castellera de Figueres i la Colla Joves Xiquets de Valls.


El diumenge 13 ens quedarem més aprop i actuarem a la Diada de les Festes de Maig de Badalona, amb els Castellers de Badalona i els Xiquets del Serrallo.


El dia 20 actuarem a Gràcia, concretament a la Plaça de la Vila del mític barri de Barcelona. En aquesta ocasió, ho farem acompanyats dels Castellers de la Vila de Gràcia, els Nens del Vendrell i la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona.


I ja per acabar el mes, el dia 27 anirem a Berga, a una de les places més famoses i conegudes per tots aquells fans de les festes i la tradició catalana. A la Diada Castellera dels Quatre Fuets actuarem amb els Castellers de Berga i els Castellers de Vilafranca.


Enguany, el dissabte 26 farem una actuació al barri de Cerdanyola, un dels més barris més grans de Mataró. Totes aquestes actuacions ens han de servir per preparar bé el nostre aniversari que serà a principis de juny. No podem fallar.

#somcapgrossosK2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next