Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / Prèvia de Tots Sants: En condicional.
A+ R A-
29 oct.

Prèvia de Tots Sants: En condicional.

  • Escrit per  Lara Santana
Valora aquest element
(0 vots)

Comença una setmana de tres dies seguits intensos. Dimarts i dimecres d'assaig que ens haurien de servir per preparar el que hauria de ser la millor actuació fins ara: 3d9f, 2d9fm, 5d9f i pd8fm. I escric en condicional per què tot (absolutament tot) depèn de com vagin aquests assajos i de la quantitat de camises que omplim el pati aquests dies.


L'any 1998 vam actuar per primera vegada a la Diada de Tots Sants (fent un 2d7, un 4d8, un 3d7s, i pilars de 5 i de 4). I des del 2002 no hem fallat mai. Mateix dia, mateixa hora, mateix lloc. Exactament el mateix lloc on l'any 2010 vam aconseguir descarregar el primer Gamma Extra. I no oblidem aquell 3d9f del 2006. No ho oblidem mai, si us plau.

La colla ha canviat. O potser tampoc massa (és un debat en el qual no hi entrarem pas ara). Però Vilafranca continua tenint aquell "nosequè" que la fa tan especial. Deu ser que actuem a la plaça més castellera. Deu ser que ens acompanyen colles amigues. Dijous hi tornem i tant de bo poguéssim fer-ho per sempre més.


I parlo en primera persona per l'orgull de pertinença a una colla que ha estat sempre coherent i ha sabut arribar on és ara (i el que vindrà!).

Aprofito per adjuntar una fotografia d'aquella primera actuació a Vilafranca. He de confessar que m'encanta remenar les fotos antigues de l'arxiu. Trobar relíquies, veure com ha passat el temps i maleir no haver estat aquells anys a la colla.


K2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next