Login Close

Inici / NOTÍCIES / Castells / Sense poder fer més
A+ R A-
19 nov.

Sense poder fer més

  • Escrit per  Alba Galan
Valora aquest element
(0 vots)
Des de finals de gener sabíem que el 18 de novembre tocava anar a Terrassa. Des de divendres sabíem que la previsió era de pluja. Malgrat el cansament, la mandra i la incertesa de saber si actuaríem, en Cugat Comas ens va demanar que féssim l’últim esforç i que es desplacéssim a la co-capital del Vallès Occidental a fer els nostres últims castells del 2018. Havia anunciat dos castells de nou, la torre de vuit i el pilar de set amb folre.

A les dotze del migdia a Terrassa feia sol i espurnejava. L’actuació seguia en peu. La intenció de la tècnica era obrir de quatre de nou amb folre. D’intencions se’n poden tenir moltes, però fent recompte de castellers s’havia de canviar de plans. Vam obrir la XL Diada dels Minyons amb la torre de vuit amb folre. Un castell sense massa història. Vam repetir els canvis de canalla que ja vam fer a la nostra diada a conseqüència de la caiguda del cinc de nou amb folre de Vilafranca. Vam necessitar ajuda dels Minyons per tenir una pinya en condicions. Pendents del cel, no sabíem si podríem fer un castell a la segona ronda. Malgrat el plugim, vam seguir. Vam haver de tornar a rebaixar les intencions. Renunciàvem als castells de nou. Vam fer el tres de vuit pràcticament de memòria. La construcció no va tenir cap complicació. Això sí, també ens va caldre ajuda dels Minyons per arrodonir els últims cordons. Quan anàvem a començar la nostra tercera ronda va començar a ploure de valent. Sense ganes ni energia per forçar la màquina, l’actuació es va suspendre. Vam desestimar el tercer castell i vam tancar l’actuació amb el súper vano de cinc.

Sota el meu punt de vista, no vam estar a l’alçada. No vam arribar als mínims exigibles d’una actuació en condicions normals. Podria començar a buscar culpables o excuses que ens justifiquessin. La llista seria llarga. No faré mala sang perquè tots tenim la nostra part de culpa. El que em sap més greu de tot plegat és que en Cugat hagi hagut d’acabar el seu mandat a Terrassa sense poder fer més del que hem fet. K2RatingURL 

VÍDEOS

Prev Next