Els Capgrossos ja estem en plena recta final per la cita més important del nostre calendari, la diada castellera de Les Santes. Concretament només queden 5 assajos, 5 cites que no s’ha de perdre cap castellera ni cap casteller, 5 vespres de feina, de rematar la molta feina que venim fent i de poder acabar de guanyar-nos els quatre castells que portarem a la Plaça de Santa Anna, el dia que ens agrada més de tot l’any.

El nostre cap de colla ho ha dit en els darrers assajos. L’objectiu ha de ser la torre de 8 amb folre –que encara no hem fet aquesta temporada– el 5 de 8 –que ja vam fer a l’Aniversari– i el 3 de 9 amb folre a més d’un pilar de mèrit, sigui de 6 o de 7 folrat. És un programa il·lusionant que requereix que el local s’ompli d’entusiasme, disposició i ganes de Santes. És el moment d’aplicar fil per randa l’eslògan que ens hem marcat aquest any: #SiHiSomSumem

Repassem l’agenda d’aquestes dues setmanes que comencen avui, perquè ve farcida de dies on és cabdal ser-hi i sumar.

CALENDARI

Dimarts 9: Assaig a l’hora habitual + BEGUDA dels dimarts a en acabat
(Conviden tronc i mans altes)

Dimecres 10: Assaig de pilars, a les 20h al local.

Divendres 12: Assaig ‘Gran Reserva’. Un assaig pensat per recuperar moltes “camises adormides” que fa temps que no venen, un retrobament entre Capgrossos de totes les generacions. En acabat, SORTEIG entre els assistents i ROM CREMAT a càrrec de la mítica “vella” de la colla.

Dissabte 13 de juliol: Actuació a Sants, a les 18h a la Plaça Osca. Tornant, SOPAR DE LA PINYA al local. Imprescindible haver comprat tiquet abans!

Diumenge 14 de juliol: Actuació a la Festa Major de Premià de Mar.

i… la SETMANA DE SANTES!

Dimarts 16 de juliol: Assaig a l’hora habitual + PROGRAMA DE TV3 + BEGUDA dels dimarts en acabat (Conviden folres i manilles)

Dimecres 17 de juliol.Assaig de pilars, a les 20h al local.

Dijous 18 de juliol. Assaig ESPECIAL al local. El penúltim, amb castellers d’altres colles + ENTREPANS i BEGUDA en acabat.

Divendres 19 de juliol. Assaig ESPECIAL A SANTA ANNA. Assagem a la mateixa Plaça on actuarem dos dies després + CONCERTS abans (Pele McLeod) i després, fins tard amb Versión imposible i els dj Bipolar.