Fes-te soci

Fer-te soci és molt fàcil. És tant fàcil com omplir els dos documents que et pots baixar des d’aquí mateix i enviar-ho a colla@capgrossos.cat o vine a la seu dels Capgrossos els dies d’assaig (dimarts i divendres) i nosaltres mateixos ja et tramitarem l’alta.

Fer-se soci dels Capgrossos és el tràmit, el pas iniciàtic per començar a formar part de totes totes d’una de les entitats més importants de Mataró i d’una de les millors colles castelleres del país. Fer-te soci implica que la colla té les teves dades, pot cursar l’assegurança mèdica que es requereix per poder fer castells i que com a casteller de ple dret ja pots comprar la camisa blava de la colla, aquella que t’identificarà com a un capgròs o una capgrossa més.

Si no pots assumir el compromís de venir a assaig poc o molt, també pots fer-te soci per ajudar la colla i per formar part de l’entitat o donar-li suport. Fent-te soci de la colla podràs gaudir dels avantatges i descomptes en activitats de la colla així com, en un futur, disposar del carnet en el que estem treballant.

Full d’inscripció

Vine i enfaixa’t!

Els catalans ens enfaixem quan som castellers. Quan ens posem la faixa per aixecar castells humans i quan sentim una sensació única, fent pinya, de treball en equip al màxim exponent. El que enganxa dels castells és que tot tipus de persona, sense exclusió per condició física, d’edat, de capacitats pot ser útil dins la colla castellera. Per això t’animem a apropar-te als Capgrossos de Mataró. Enfaixa’t!

Contacta’ns