Capgrossos: aquest divendres és un dia molt especial en el nostre calendari. I no només perquè comenci oficialment l’estiu, sinó perquè serà un divendres diferent a la resta: fora del local, amb diada, assaig, sopar i correbars. Guardeu-vos-el a l’agenda. És el Divendres de Sant Joan!

Serà dia 21 i això voldrà dir que faltarà un mes exacte per la Diada de Les Santes. Per començar a pensar en la nostra diada preferida, què millor que assajar ‘in situ’ a la mateixa Plaça de Santa Anna? Aquest és el plan d’assaig d’aquest divendres. Farem ‘Assaig especial de soques a l’antiga’ i treballarem totes les pinyes dels grans castells que encara no hem pogut fer aquesta temporada però que volem fer aquest any.

Un assaig al cor de la ciutat, especial, perquè ens retrobem totes les persones que formem la família dels Capgrossos! Ens hi acompanyaran, a més, els fillols i amics dels Maduixots!

L’assaig de soques a l’antiga serà a les 21h a la Plaça de Santa Anna

ABANS, DIADA!

Una hora abans de l’assaig, a les 20h, que ningú es despisti. Tenim una cita amb les festes del Carrer de Sant Joan, un enclavament on sovint hi hem dut els nostres castells i on hi farem una diada ben especial, a la cruïlla amb el Carrer de Colon.

És important que siguem el màxim de castellers a la pinya, per començar a celebrar Sant Joan amb castells.

I recordeu que dilluns tenim una altra cita important: a Vilassar de Mar, plaça molt estimada!

DESPRÉS, SOPAR I CORREBARS

Per rematar aquest divendres tan especial, un cop haguem fet totes les pinyes que digui el menú soparem plegats a la Plaça de Santa Anna. Hi haurà entrepans i beguda per a tothom que hagi fet pinya, per recuperar forces… per anar de correbars.

I és que aprofitant que estem al Centre i a la col·laboració d’establiments amics, farem un correbars. Feia temps que no en fèiem els Capgrossos! Si no saps com funciona, doncs ben senzill: fem ruta tots junts d’un bar a l’altre.

Començarem pel Gatzara, a la Plaça de l’Ajuntament.

Després anirem a l’antiga Casa Paco, a la Plaça Xica.

I acabarem ballant i movent l’esquelet al Mirinda, fins tard!!

* PORTA EL GOT! La colla estem compromesos amb el medi ambient i en contra de la utilització de plàstics d’ús sol ús, per això per venir al correbars porta el teu got de Festa Major de casa i ves-lo omplint tantes vegades com vulguis.