Ho diem tal com és: el Mercadal ENS POSA! I a mesura que ens hi anem acostant cada cop ens posa més. Aquest any tornem a la magnífica Diada del Mercadal la trobada de colles punteres que es fa a Reus els anys que no hi ha Concurs. Hi actuarem el 5 d’octubre, formant part d’un cartell espectacular amb els Xiquets de Reus com a colla local, tres colles de 10 com són la Vella de Valls, els Castellers de Vilafranca i la Jove de Tarragona i nosaltres mateixos. És la diada més important d’aquest any i hi estem convidats per tercera vegada. La coneixem. Ens encanta aquella plaça i cada any que hi hem anat hi hem fet la millor actuació de la temporada…. què més es pot demanar?

La Diada del Mercadal reunirà a Reus, la Vella, els Verds, la Jove i els Capgrossos en una actuació de màxim compromís i en una plaça que ha vist castells de 10, sense folre i pràcticament tota la gamma extra!

SAMARRETA + MOCADOR + TRANSPORT + SOPAR per venir a fer pinya!

Per garantir ser el màxim de pinya per aconseguir la nostra millor actuació de la temporada, per a tots els que s’inscriguin a les llistes (és imprescindible fer-ho!) hi haurà una samarreta especial #elMercadalENSPOSA, un mocador especial #Sihisomsumem, el transport en bus i sopar a la plaça al final de la diada.

*També hi haurà opció de bus bandarra que tornarà quan acabin els concerts organitzats pels Xiquets de Reus.

Què he de fer per venir?
Molt fàcil. Venir als assajos especials i apuntar-te a les llistes. Tan bon punt t’inscriguis, a més, el teu nom anirà completant el mural d’un castell que hi haurà al cub i que ens servirà per veure com anem omplint l’expedició a Reus.

És imprescindible fer un esforç per sumar el màxim de castellers, convencent a familiars i amics, trucant a camises adormides i obrint les mans a persones nouvingudes a la colla. El Mercadal ens ha de posar a quanta més gent millor!

L’oportunitat de superar-nos

La nostra presència al Mercadal ha de ser el revulsiu d’aquest segon tram, l’oportunitat de superar la gran diada que vam fer per Les Santes, l’ocasió de treballar per fer-hi la millir actuació de la temporada. Queden tres setmanes d’assajos encaminades a preparar amb totes les garanties una actuació com aquesta. Tres setmanes, sis assajos i tres actuacions per entrar a la plaça del Mercadal el dia 5 essent moltes camises, molts Capgrossos i molt segurs de tornar a demostrar com ENS POSA!

Els Capgrossos hem actuat en dues ocasions a la Diada del Mercadal. En totes dues vam sortir de plaça exultants. És una diada que ens posa!

– El 2013 hi vam descarregar la primera Tripleta Màgica d’aquella temporada i hi vam estrenar el pilar de 7. Va ser sensacional!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our AVÍS LEGAL.
I Accept

 

– El 2017 hi vam descarregar la millor diada de la nostra història amb el 3, la torre i el 5 de 9 i també el pilar de 7. Inoblidable aquell vespre!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our AVÍS LEGAL.
I Accept

 

TRES ASSAJOS ESPECIALS

Tot i que tota la feina dels assajos previs s’encaminarà també a les diades que tenim abans (Esplugues, El Prat, Lleida) en les que hem de fer un gran paper i anar-hi reestrenant castells, hi ha convocats tres assajos especials #elMercadalENSPOSA

És imprescindible la teva assistència als assajos especials!!

Divendres 27 de setembre: Assaig PORTA UN AMIC + Tastet de Reus (Vermut i avellanes)
L’assaig important per sumar nous castellers i treballar els grans castells que hem de dur a Reus i a les dues diades d’aquell cap de setmanes. Ens posarem reusencs al final, amb vermut i avellanes de la terra!

Dimarts 1 d’octubre- Assaig amb BEGUDA DELS DIMARTS.

Divendres 4 d’octubre. Assaig ESPECIAL amb SOPAR PER A TOTHOM a l’acabar.
A menys de 24 hores de la gran diada enllestirem els castells que portarem al Mercadal i acabarem agafant forces tots plegats pel gran dia de l’endemà.