Els Capgrossos som la colla del Maresme. Des de fa 26 anys ens sentim a casa i ens encanta anar a tots els pobles de la comarca per igual i d’entre tots ells n’hi ha un d’especialment estimat. On fa més anys que hi actuem. On ens sentim especialment esperonats: és Premià de Mar.

Després de dos anys d’absència per la maleïda Covid, estem encantats de poder tornar aquest diumenge 10 a actuar a la Festa Major de Premià de Mar. Ens encanta tenir pirates i premianencs a la pìnya o aplaudint-nos sota els arbres i fer castells al costat dels companys dels Castellers de Badalona. Aquest diumenge a les 12.30h hi tornem!

Però aquest any la cosa va més i doblem l’aposta per Premià! I estem molt contents de fer-ho.

DIVENDRES 8: ASSAIG ESPECIAL A PREMIÀ!

I és que divendres 8 els Capgrossos farem el nostre ASSAIG ESPECIAL a Premià de Mar. Un assaig per preparar els castells de diumenge i els de Les Santes i sobretot una ocasió perquè els premianencs i pirates vinguin a fer pinya, s’acostin, vegin la preparació dels castells.

Doblem l’aposta per Premià de Mar i volem fer el millor assaig d’aquest any a plaça, que ens vegin i ens ajudin, que ens hi quedem després a fer un beure i a gaudir de la Festa Major.

Vine i porta gent!

Per tant aquest divendres, a partir de les 19.45h, amb viatge en tren des de Mataró, assaig de canalla i assaig especial. Vine tu, porta gent, diguem-ho a amics de Premià i entitats… 

 

#3anysdesprés més Premià que mai!