Els Capgrossos, a poques setmanes d’una cita tan important com el Concurs de Castells de Tarragona i amb un tram tan exigent com ple de grans cites com la nostra segona meitat de temporada, volem llançar una campanya especial amb un eslògan concret i definitori: RECUPEREM-NOS DE 9!

Per què ‘Retrobem-nos de 9’?

RECUPEREM-NOS: Perquè tots sabem que la base dels castells és la pinya i que com més siguem més bons podrem ser. Perquè són molts els castellers i les sensacions que encara no han tornat després de la Covid i l’aturada, perquè hi ha mandres que hem de vèncer. I perquè tots els que tenim la camisa blava a l’armari de casa sabem que si hi som tots i ajudem… som capaços de tot!

DE 9: Perquè els Capgrossos no volem oblidar ni qui som ni quin és el nivell que teníem abans del maleït coronavirus. Perquè l’any està sent complicat, molt condicionat per la inactivitat i els canvis, però no estem conformes amb estar-nos barallant amb els castells de 8. Volem més i estem segurs que si ens retrobem i hi som, aquest segon tram podrem recuperar els castells de 9, el nivell que ens és propi.

Què volem?

Volem retrobar-nos entre nosaltres, amb els grans castells de 8 i mig i de 9, amb els assajos del local ple i el fer colla posterior i les places que tant ens agraden d’aquest segon tram i el nivell que hi volem dur. Però sobretot volem que cada dia al local, que cada assaig, que cada dimarts i cada divendres sigui millor que l’anterior. Que tornem a notar les sensacions dels grans castells, allò que ens ha agradat i ens segueix agradant: la màgia de compartir la nostra passió!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our AVÍS LEGAL.
I Accept

Quan i com?

Cadascun dels 12 assajos i diades que ens queden fins la gran cita del Concurs de Castells de Tarragona és important. I és per això que els castellers que vinguin a totes (i confirmin al Berrly i fitxin a assaig) tindran gratis el sopar d’agraïment del darrer dia, després de l’assaig del dia 30.

Els ASSAJOS DE CONCURS SÓN ELS SEGÜENTS

  • Divendres 9 – Assaig + TORNEJOS DE PING PONG I BOTIFARRA
  • Dimarts 13 . Assaig + Glop dels dimarts
  • Divendres 16. Assaig + CONCERT
  • Dimarts 20. Assaig + Glop dels dimarts
  • Divendres 23. Assaig PORTA UN AMIC+ FESTA JOVE I DE NOVATOS
  • Dimarts 27. Assaig + Glop dels dimarts
  • Dijous 29. ASSAIG ESPECIAL + GLOP i PISCOLABIS
  • Divendres 30. Assaig PORTA UN ANTIC+ BOTIFARRADA POPULAR.