Aquest dissabte, dia 11, se celebra a la Plaça de Santa Anna de Mataró la Mostra d’Entitats de Mataró i òbviament els Capgrossos ni podem ni volem fallar-hi. En una ciutat que es mou a través de les seves associacions, serem amb stand propi durant tot el dia.

Som una de les 87 entitats amb parada. Concretament, la tindrem perfectament col·locada a la cruïlla de la Plaça amb el carrer de Santa Teresa.

Què hi fem els Capgrossos a la Mostra?

Més enllà de fer ciutat i donar-nos a conèixer entre els milers de persones que hi passaran, els Capgrossos tindrem part de botigueta, punt d’informació i farem un taller de canalla a la tarda. La parada, òbviament, és cosa de tots pel que a assaig hi ha llistes per apuntar-se a muntar, a fer algun torn de parada, al taller o a desmuntar.


Fa falta gent durant tot el dia, que se’ns vegi, que lluïm.

Horaris Mostra d’Entitats – Dissabte 11

  • 9h. Muntatge de la paradeta.
  • 11h-20h. Punt d’informació + botigueta
  • 18h. Taller/exhibició per a canalla i castellers.
  • 20h. Desmuntatge i recollida.

Què és la Mostra d’Entitats de Mataró

Enguany, la Mostra d’Entitats celebra la vuitena edició el pròxim dissabte 11 de juny, a la plaça de Santa Anna, des de les 11 h fins a les 20 h. La mostra és un esdeveniment de caràcter bianual que a causa de la pandèmia es va haver d’ajornar fins que la situació millorés, i enguany es preveu que sigui un espai de retrobament i impuls a tota la tasca associativa que existeix a la ciutat.