Els Capgrossos tornem als assajos castellers aquest divendres, 18 de febrer i ho fem conscients de la necessitat de seguir sent respectuosos amb els protocols, normatives i consells de seguretat contra la Covid-19. Sí, la pandèmia no s’ha acabat, el virus segueix sent-hi i és molt important prioritzar la salut i la seguretat, tant personal com col·lectiva, per sobre de qualsevol altre aspecte.

Per això és molt important que siguem respectuosos amb les següents normatives generals als assajos

Mesures contra la Covid

  • Mascareta FFP2: l’ús de la mascareta és obligat durant tot l’assaig i cal prioritzar les FFP2, les més segures, sobre les quirúrgiques. Evita les de tela i sobretot les transparents.
  • No vinguis si tens símptomes: Sobretot, si tens algun dels símptomes corresponents a possible Covid és important que t’abstinguis de venir. Pot no ser només “un refredat”. Sigues responsable.
  • Ventilació i aire lliure: Important vetllar perquè es prioritzi l’activitat a l’aire lliure i, si no és possible i es fa en un espai tancat, prioritzar la ventilació màxima.
  • Vacunació: Recomanació de tenir la pauta completa de vacunació contra la Covid-19 per a totes les persones que participin de l’assaig.

* Recorda que segueix sent necessari inscriure’s prèviament als assajos!

Castells amb FFP2

Compromís amb les mesures contra la Covid

Des de l’inici de la pandèmia, els Capgrossos hem vetllat per ser el més respectuosos possibles amb totes les mesures anti-Covid i hem estat sempre subjectes als consells i recomanacions del grup Covid de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

Sabies que l’Alícia Abellán (àlies casteller: la Xupito) forma part d’aquest grup específic de la CCCC? Ella és la nostra responsable i si tens qualsevol dubte li pots preguntar!