Els Castellers d’Andorra ens van convidar a la Diada dels Pirineus, que se celebrarà el proper dia 6 de juliol a les 5 de la  tarda a La Massana.

La nostra colla va acceptar la invitació i compartirem plaça amb la colla local i amb els Castellers de Lleida i, alhora, s’ha organitzat el viatge perquè puguin ser unes jornades per a “fer colla”, i és molt interessant que pugui ser sigui així.  Més avall teniu l’enllaç al document amb tota la informació però aquí us en fem un resum:

  • Es poden a disposició de la colla 200 places de bus.  Les omplirem?  Esperem que sí!
  • Sortida dels busos: es preveu a les 8 del matí del dissabte 6 de juliol. Arribada a Mataró: diumenge 7 de juliol a les 9 de la nit.
  • Allotjament: l’organització posa a disposició de la colla dues bordes per a un total de 60 persones. Per a la resta de l’expedició la colla ha gestionat un allotjament amb esmorzar inclòs a un preu molt assequible (19 €) sempre que hi hagi una ocupació majoritària de les places reservades.  Si omplim les places de bus tot anirà perfectament!
  • En el programa que ha redactat la colla hi teniu: dissabte després de l’actuació “tornada als hotels i gresca a Encamp”  i el diumenge una excursió a la muntanya.
  • Document amb la informació del viatge a Andorra que va enviar la colla per email.  Aquí teniu l’enllaç per a accedir-hi. Trobareu explicació il·lustrada sobre els allotjaments, i tots els altres detalls de les jornades. També hi trobareu l’autorització per als menors d’edat que no vagin amb la seva família.

Creiem que és una oferta atractiva que pot interessar-vos. Ànim, penseu a apuntar-vos-hi!

  • Inscripcions:  Al bar del local. Els dimarts i els divendres al principi de l’assaig.