El cap de setmana del 11 i 12 de març se celebrarà el XIXè Torneig Intercasteller de Futbol a Tarragona. Els Capgrossos, com és habitual, participarem en aquest certamen esportiu i social que cada any acull una població amb colla castellera, aquest any els Xiquets de Tarragona.

Qualsevol soci major de 16 anys dels Capgrossos que hagi participat als assaigs al llarg de la temporada 2022 i que pagui la inscripció, podrà participar-hi, ja sigui com a jugador/a o afició. En el cas de tenir un gran nombre de jugadors, es faria un triatge.

Les persones que vulguin jugar a futbol, hauran de participar als entrenaments que es realitzen els dilluns i dimecres de 2/4 de 9 del vespre a 10 de la nit a l’escola Angeleta Ferrer (plaça de Ventura Ametller, 1). L’afició, en canvi, haurà de preparar-se per animar als companys i companyes que jugaran a les pistes.

Participar al torneig intercasteller de futbol té un cost de 22 euros per persona que inclou els àpats del cap de setmana, l’entrada a la festa que es farà dissabte a la nit, una samarreta i l’accés al pavelló per a dormir.

Les inscripcions s’hauran de fer abans del 7 de febrer enviant un correu electrònic a colla@capgrossos.cat amb les següents dades: nom, cognoms, DNI, data de naixement, talla de samarreta, intoleràncies alimentàries, si es vol el menú estàndard o vegetarià i si la persona es quedarà a dormir al pavelló que facilita la colla organitzadora.

El torneig és, sense dubte, la gran trobada de les colles castelleres fora de les places i sense faixes. El futbol és l’excusa per passar un cap de setmana distès amb els companys de la Colla, així com també per fer coneixences a les altres colles.

Es pot seguir el dia a dia del torneig i la seva preparació a l’instagram “torneigxdt”.

En cas de dubtes, podeu contactar amb en Guillem del Rey o en Xavier Pruna.