Hola, Colla! Soc en Gio i anem a fer un petit repàs de com han anat les actuacions d’aquest mes de maig!

El dia 5 anàvem a Figueres a actuar-hi amb Sagals d’Osona i els amfitrions la Colla Castellera de Figueres. Que van fer respectivament 4d7, 5d7, 3d7 i id4d7a, 4d7a, 3d7, 4d7 més tres i dos pilars de 4 previs i un pilar de 5 de comiat.

Per arrencar el maig va ser una bona diada on vam tenir força estrenes i canvis obligats a nivell de tronc! Vam fer una bona clàssica de 8 per agafar confiança i on no va haver-hi figuereta… oooh a Figueres fer figuereta hagués estat divertit, jeje. I un Vano de 5 perquè sempre és agraït que la canalla faci pilars de comiat!! Però no ens passem eh…

* Fotografia @enganxat, podeu veure l’àlbum aquí!

Un bon dinar de germanor després de la diada sempre ajuda i, a Figueres no fallen.

El diumenge 12 ens plantem a Gràcia amb molta ambició! Juntament amb grans colles com la Jove de Tarragona (3d8, 4d8, 2d7, pd6, i quin Pd6!!! Quin pom més menut que tenen!!), els Nens del Vendrell (3d7, 7d7, 4d7) i els locals, els Castellers de la Vila de Gràcia (3d8, id7d8, 2d7, 4d8).

A primera ronda hi vam plantar un 3d8 sòlid que ja demanava un pis més sempre que les camises fossin numerables. A segona ronda el plat fort de la diada, la primera td8f de l’any. I la veritat he de dir que des de baix allò era una roca, i les bones sensacions de pinya es van retransmetre cap amunt i vam fer una molt bona torre, la primera de l’any!! Després vam fer un 4d8 que no passarà a la història per ser el millor, però tampoc per ser el pitjor… com la temporada del Barça d’aquest any, ni fú ni fá. I per acabar un vano de 5 que ja és marca de la casa, a manca que torni el supervano… Oh vano, supervano.

* Fotografia @pau_heitmann, podeu veure l’àlbum aquí!

El dia 19 a Bellvei, dissabte tarda, calor, 0 referències, un fanal i una plaça perfecta per a fer-hi castells “a lo concurs”, però actuem apretats a un racó. Parafrasejant els gals d’Astèrix i Obèlix, “Estan bojos aquest de la Zona Tradicional”.

Vam repetir diada amb els Nens del Vendrell que aquest com jugaven de locals i hi van dur la Td7 d’estrena, el 4d8 i el 3d7. La Colla Jove hi repetia actuació amb 3d8, 4d8, Td7 i altre cop el Pd6 un punt més patidor que a Gràcia.

Per parat nostra, després d’un assaig… “xispi” per no dir altres coses… Volíem, si o si, volíem fer encara un passet més endavant, però la manca de gent va impedir que hi anéssim de cara amb el 7d8… Temps al temps…

Vam fer-hi una clàssica de 8, ja que com l’assaig… un entrenador d’handbol sempre em deia “Se juega como se entrena” i vam actuar com vam assajar… Força “xispi”… No obstant esperem que aquest passet enrere fos per fer-ne un parell endavant de cara al juny!! (Espòiler: A Aniversari ho petem!)

* Fotografia Frances Boix, podeu veure l’àlbum aquí!

Maig Bé-Notable, de cara al juny exigim-nos l’Excel·lent!!!

Visca els Capgrossos!! Visca Nosaltres!!