Diumenge 5 de febrer a partir de 2/4 d’11 del matí farem un taller l’escola Salesians de Mataró. Com ja hem fet altres anys, realitzarem una mostra de la nostra activitat, apropant els castells a la canalla de l’escola i a les seves famílies, dins la festivitat de Don Bosco.

A banda de castells, al llarg del matí també hi hauran altres activitats: rocòdrom, pinta-cares, xocolatada, inflables, futbol o judo, entre d’altres.

Els tallers de castells ens serveixen per donar a conèixer el fet casteller, i els Capgrossos en particular, a les escoles i als instituts de Mataró i comarca. Vestits d’assaig ensenyem de manera pràctica com es puja als castells, quines són les posicions del pom de dalt, com es munta una pinya o quines estructures portem a plaça.

A la colla tenim diferents membres que formen o han format part d’aquesta escola. És per això, i perquè és una festa que aplega un bon nombre de famílies, que el nostre paper és important.

Tothom qui ho vulgui, dissabte es pot acostar a l’Avinguda de Puig de Cadafalch 80 per fer el primer taller obert de la temporada.

En cas de dubtes, podeu contactar amb en Víctor Payerol o la Diana Solà.