Aquest diumenge, 5 de març, engeguem motors a plaça.

A les 10.30 h començarem el dia amb el taller de castells per als més petits. La nostra canalla i el seu equip ensenyaran al públic present un petit tast de què són els castells i com els fem. De manera pràctica explicarem les parts d’un castell i d’un pom de dalt, els infants que vinguin al taller aprendran a enfilar-se fent pilars de dos i tancarem una pinya amb els valents que ho desitgin.

A les 12 h farem la primera actuació castellera de la temporada. Ja portem uns assaigs i ara toca demostrar la bona feina feta al local. És important que siguem un bon gruix de castellers per tancar les pinyes d’uns castells que donin confiança a la canalla i siguin el preludi d’actuacions amb castells més alts.

Per acabar la matinal, a 2/4 d’1 del migdia el cantautor mataroní Pol Nord ens oferirà un concert per fer ballar una bona estona als més petits després d’haver tastat els castells durant el taller.

La canalla és la joia de la Colla. Assagen els primers cada dimarts i divendres, i són els que s’enfilen al capdamunt de totes les nostres construccions. Com diu la dita, sense canalla no hi ha castells. Així doncs, per ells i per seguir creixent com a Colla, ens trobem diumenge a la plaça de Santa Anna enfaixats i amb camisa per fer aprendre als infants que s’acostin a la plaça què són els castells, com els vivim els Capgrossos i per fer la primera diada castellera de la temporada.

Recorda: si tens un familiar, conegut, amic, company de feina o saludat que creus que li poden agradar els castells, és el dia per fer-lo venir. I si és canalla, no dubtis de portar-lo a primera hora perquè pugui tastar de primera mà les sensacions d’enfilar-se sobre les espatlles d’un casteller.