Divendres 2 de febrer tornem a assajar. La temporada comença al nostre local els divendres des del mes de febrer, i els dimarts a partir del dia 20.

Encarem aquesta nova temporada amb una colla de reptes ambiciosos i il·lusionats tant des del punt de vista casteller com social. Pel que fa als primers, un cop recuperats els castells de gamma extra en forma de 2d9fm, pretenem consolidar-la i afegir-hi el 5d9f i el 9d8 que van quedar pendents la temporada passada. I començar a treballar per objectius encara més ambiciosos com serien el 4d9sf i el 3d10fm.

Cita el cap de colla, Víctor Payerol a la carta enviada després de celebrar l’Assemblea. Si volem assolir aquests reptes, ens hi hem de posar ja!

Quins dies assagem?

  • Dimarts a partir de 2/4 de 8 del vespre, canalla. A partir de 2/4 de 9, assaig general.
  • Divendres a partir de 3/4 de 8 del vespre, canalla. A partir de 3/4 de 9, assaig general.

Per tal que la tècnica pugui planificar els assaigs, és important que cada casteller s’apunti a l’app de Berrly. Per accedir al tutorial, cliqueu aquí.

En resum, encarem aquesta nova temporada amb determinació i esperit col·lectiu. Els reptes que tenim davant nostre són emocionants i ambiciosos, però estem convençuts que amb esforç i dedicació podrem superar-los. És fonamental la participació i compromís de cadascun dels membres de la colla.

Amb la nostra unió i treball en equip, segur que aconseguirem assolir els nostres objectius i continuar fent història en el món casteller. Fora mandra, i que no us pesi el cul!