Quints amunt del 3 de 9 al Mercadal de Reus. Foto: Capgrossos

La segona meitat de temporada dels Capgrossos és, tradicionalment, la millor i la que més bons resultats castellers ens suposa. Aquest 2019, amb un calendari més compactat, la colla acaba d’iniciar un camí de dos mesos i escaig en la que tindrem presència en algunes de les millors places del país i on els registres es vol que siguin en la línia dels castells de la diada de Les Santes, i també superar-la.

ÉS IMPORTANT OMPLIR EL LOCAL DE CASTELLERS I BONES PROVES DES DE JA!

L’assaig mana i la intenció de la tècnica de la colla és utilitzar el setembre per fer una posta a punt de la colla per tal de tornar a agafar el punt de forma excel·lent amb el que es va arribar a finals de juliol, sumant-hi a més el treball previ per assolir el 4 de 9 amb folre, el 4 de 8 amb el pilar, descarregar el pilar de 7 i somiar obertament amb el pilar de 8 amb folre i manilles que mai hem descarregat. Cal recordar que per Les Santes els blaus van fer la torre de 8, el 5 de 8 i el 3 de 9.

  • ATENCIÓ: Respecte el calendari de butxaca i de nevera hi ha hagut un canvi i la diada de Terrassa és finalment el 13 d’octubre i no el 6 com estava estipulat. Tingueu-ho present!

Analitzant el calendari de diades, els Capgrossos tenim diverses cites destacades d’aquest segon tram diades com la del Mercadal a Reus (dissabte 5 d’octubre) on sempre hi hem portat el seu màxim, la diada de la Nova Atenes a Terrassa (diumenge 13 d’octubre), Sant Narcís a Girona (28 d’octubre) o Tots Sants a Vilafranca (1 de novembre). I, molt important també, la Diada Mariona Galindo Lora amb la que tancarem temporada el 3 de novembre, a casa

Per preparar-ho, al setembre, a més de sumar el màxim de castellers a assaig serà qüestió d’aprofitar les sortides habituals al Born, Esplugues, El Prat o Lleida, a més del viatge de la colla a Elciego (La Rioja alabesa).

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our AVÍS LEGAL.
I Accept

14 DIADES EN 11 SETMANES!

Repassem diades, places i dies d’un segon tram molt intens:

Dissabte 31 d’agost: Palau Solità i Plegamans.
Habitual diada de la festa major vallesana on hi hem dut els dos castells de 8. Bona companyia, bon ambient i xíndria!

6,7 i 8 de setembre: Elciego.
Tornem a les festes d’aquesta població on vam fer amics l’any passat. Cellers, festa al carrer i castells en germanor amb els bascos.

Dimecres 11 de setembre: El Born.
La cita clàssica de la Diada Nacional, on sempre ens agrada aportar-hi el nostre màxim. Una ocasió especial pel dia i el lloc, on som colla fixa gràcies als amics de la Jove de Barcelona.

Diumenge 22 de setembre: Esplugues
Una altra plaça on de la mà dels Cargolins ens sentim com a casa i sempre que podem hi portem castells de 9. Un punt d’inflexió al setembre.

Dissabte 28 de setembre. El Prat
Dues dècades de fidelitat a aquesta plaça bé valen que seguim apostant-hi fort. Hi hem fet el 3 de 9 com a millor castell.

Diumenge 29 de setembre. Lleida.
Aquest any coincideix amb el mateix dia de Sant Miquel. Això hi afegeix al·licients a una plaça, la de la Paeria, especial per a tots els Capgrossos. Ens encanta actuar-hi!

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our AVÍS LEGAL.
I Accept

 

Dissabte 5 d’octubre. Mercadal a Reus.
Serà la nostra tercera presència a la gran diada que es fa a Reus els anys que no hi ha Concurs. Els Xiquets locals, tres colles de 10 i nosaltres. Un dia perquè tothom que tingui camisa sigui a plaça i hi fem la nostra millor actuació de l’any.

Diumenge 13 d’octubre. Nova Atenes a Terrassa.
Canviem de dia i mes per anar al Vallès. En un entorn especial i preciós, debutem en una diada que ens permet ser a Terrassa, al costat de Minyons i els de Sants, per fer gran una actuació que ha vist un 3 de 10 i vol ser important al calendari de la zona no tradicional.

Dissabte 19 d’octubre. Montcada i Reixac.
Els castellers de Montcada, que sempre que poden venen a ajudar-nos, ens conviden a la seva diada i cal correspondre amb un bon nivell de compromís i castells.

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our AVÍS LEGAL.
I Accept

 

Diumenge 20 d’octubre. Sants.
Els borinots ens tornen a voler a la seva diada, pel que actuarem a Sants per tercer cop. Ens encanta: bon ambient, bon nivell i col·laboració amb castells de 9 al cap.

Dissabte 26 d’octubre. Sant Simó.
En horari de migdia, complirem amb la tradició de fer castells a l’ermita marinera del barri, ben a prop del local.

Diumenge 27 d’octubre. Girona.
No fan falta presentacions. Si l’any passat va ploure, aquest any a les Fires de Sant Narcís hi hem d’anar amb el doble de ganes per portar-hi el millor. Una de les nostres diades preferides i un dinar i festa posteriors memorables!

Divendres 1 de novembre. Tots Sants a Vilafranca.
La Plaça Més Castellera sempre ha vist els millors Capgrossos. La nostra col·lecció de records allà posa la pell de gallina i l’hem de continuar fent grossa. És un honor i un privilegi i hi hem de seguir estant al nivell.

Diumenge 3 de novembre. Diada Mariona Galindo Lora.
Tanquem la barraca a casa, amb bons castells i ens acomiadem fins l’any que ve refermant el motiu pel qual fem castells: recordant la Mariona.

 

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our AVÍS LEGAL.
I Accept