La colla arrenca la nova temporada amb energies renovades i molta ambició al capdavant

Més de cent trenta castellers s’han reunit aquest divendres per plantejar els reptes que definiran la nova temporada castellera. Víctor Payerol “Paye” i Kim Alfonso han rebut el suport de la colla i seran els encarregats d’encapçalar un nou projecte que pretén recupar tot el seu potencial.


Després de passar per la presidència, al 2020, i de ser sotscap de colla la passada temporada, “Paye” fa un pas endavant i ocuparà a partir d’ara el càrrec de cap de colla. Ho fa envoltat d’un equip de gran experiència i veterania, i amb l’objectiu de recuperar el millor nivell. Completar la gamma de vuit, recuperar els grans pilars, esdevenir solvents amb els castells de nou pisos, aproximar-se de nou a la gamma extra i explorar nous objectius seran els eixos principals d’una temporada que arrencarà els seus assajos el 3 de febrer.

La seva candidatura ha estat escollida amb 103 vots a favor, 28 en contra, 2 blancs i 1 vot nul. Pendents de confirmar el calendari, la primera actuació serà el proper 5 de març a la plaça Santa Anna.

El tàndem el completarà Kim Alfonso en el càrrec de president. Arriba a la presidència amb un important bagatge en el món empresarial. La difícil situació econòmica i el canvi de model de sostenibilitat obligarà la nova junta a treballar de valent. El nou president comptarà amb un nombrós equip de col·laboradors i té per objectiu augmentar la massa social, redreçar l’actual situació econòmica, posar al dia el local, reformular el model de comunicació i acabar amb la redacció del reglament de règim intern. Alfonso encara l’encàrrec “amb molta il·lusió però també amb cert respecte”.

La seva candidatura ha estat escollida amb 128 vots a favor, cap en contra i 1 única abstenció. Les activitats socials tornen ja a partir de la segona quinzena de gener.

L’assemblea ha servit també per exposar la situació econòmica de la colla. La nova junta ha preparat un pla de recuperació a quatre anys vista. Per fer-ho possible, però, la colla demanarà una aportació extraordinària als seus associats només durant el primer any de mandat.


Som una gran colla
Som una colla gran
Som els Capgrossos