S’acosta el XXXIIIè aniversari de la Colla Castellera Capgrossos de Mataró, un esdeveniment de ciutat que encarem amb moltes novetats i amb ganes de gaudir dels castells amb tots vosaltres. És per aquest motiu que us convidem a participar en els actes organitzats al llarg d’aquesta setmana i la vinent. Si voleu saber-ne més informació, us detallem el programa d’aniversari a continuació:
Encarem un gran assaig conjunt el dimarts 28 de maig amb els Passerells del Tecnocampus. L’assaig tindrà lloc de 21h a 23h i comptarà amb beguda per tothom en acabar.
L’Assaig Especial d’Aniversari serà el divendres 31 de maig de 21h a 23.30h i vindrà carregat de sorpreses i premis! Si voleu adquirir la nova samarreta d’aquesta temporada a un preu especial i voleu guanyar un pernil, no us podeu perdre aquest assaig! A més, hi haurà beguda per tothom en acabar.
Amb això ja arribarem al cap de setmana d’aniversari, dos dies plens de castells i d’activitats obertes a tothom.
El dissabte 1 de juny començarà amb una formació per a nouvinguts de 11.30h a 12.30h al local. Seguidament, vermut gratuït pels assistents i dinar de joves al Local dels Capgrossos a partir de les 14h (carn a la brasa i ‘jo poso’). La jornada quedarà arrodonida amb activitats al local a partir de les 16.30h obertes a tothom.

Arribarem al dia de l’Aniversari dels Capgrossos de Mataró el diumenge 2 de juny amb l’actuació castellera a les 12h del migdia. Per primera vegada a la història la diada tindrà lloc a la Plaça Gran de Mataró i comptarà amb els Marrecs de Salt i els Castellers de Sant Cugat com a colles convidades.

En acabar la diada, ens desplaçarem cap al local dels Capgrossos fent una gran cercavila amb els músics i grallers de les colles. Seguidament, dinar de germanor amb les colles convidades. El menú d’adult constarà d’amanida de pasta amb pesto, mandonguilles amb sípia i arròs, pa, beguda i postre. Per altra banda, l’infantil tindrà macarrons com a plat únic, acompanyat de beguda i postre. Podeu adquirir els tiquets a la botigueta a un preu de 10 euros i, a partir del dimecres 29, els tiquets costaran 12 euros i seran limitats. Pel que fa al menú infantil, tindrà un cost de 5 euros.
Ja amb la panxa plena, serà el moment de fer fotografies d’aniversari: ens distribuirem per grups en funció d’any d’entrada a la colla i farem fotografies per celebrar l’aniversari. Per arrodonir la tarda, el nostre company Roger Mascorda punxarà música per a gaudir de la celebració amb els grans èxits musicals. Us hi esperem! Perquè si hi som tots, sumem!