Els Capgrossos som la colla castellera de Mataró i el Maresme i una de les entitats més importants de la ciutat. Des de 1996 que fem castells, torres i pilars i portem més de 15 anys consolidats entre les millors colles de Catalunya.

I t’estem esperant!!

CLICA AQUÍ PER POSAR-TE EN CONTACTE

Fer castells és especial i és una activitat única. Cap altra activitat ajunta tanta gent treballant plegada per a una meta comuna. Els castells són autosuperació, són companyia, és fer equip, fer país. Són assajos i són actuacions. És l’alegria compartida d’assolir els reptes pels que et prepares. I la possibilitat de fer una activitat que iguala a tothom i on tothom hi té un paper: des de la canalla a la gent sènior, passant per pares. Una passió que s’encomana a gent de tota condició, des de famílies a grups d’amics.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our AVÍS LEGAL.
I Accept

VÍDEO: Mira el que som capaces de fer!

La millor manera de conèixer el món dels castells és, sens dubte, participant-ne. Anxaneta, pinya, pom de dalt, folre i manilles…. seran paraules ben familiars ben aviat. La colla està oberta a tothom, sigui quina sigui la seva condició i possibilitats. Hi ha diades que podem ser més de 500 persones!

Fer castells és fer ciutat, fer comarca i fer país. Una elecció encertada que et permet viure un món apassionant.

No dubtis a venir a fer castells. Prova-ho. Vine a un assaig o a una actuació. No te’n penediràs!

Ens trobaràs al nostre local els dimarts i els divendres, a partir de les 20h. T’esperem!

Inscriu-te a un assaig!