Es tracta d’un local amb més de 300m quadrats i 150m quadrats de terrassa ubicat a la seu de la colla, als Jardins de l’Escorxador. 

La Colla Castellera Capgrossos de Mataró obre a disposició de tots els interessats el concurs per la nova adjudicació del servei de bar, un espai ubicat a les pròpies instal•lacions. Es tracta d’un local interior que també disposa de terrassa pels clients, cuina i magatzem, a més de totes les instal·lacions necessàries pel servei. 

Durant els últims mesos, s’han reacondicionat i revisat tots els serveis i subministraments de llum, gas, aigua i aire condicionat per deixar-ho a punt per als nous inquilins, els quals tindran total llibertat de distribució i construcció. 

Val a dir que l’objectiu de la colla és que aquest sigui el centre social de l’entitat i un punt de trobada pels castellers. A més, també es pretén que sigui un espai de trobada per diferents col·lectius del barri i de la zona i que incloguin activitats culturals, socials, lúdiques i de tota mena.

Les persones interessades poden trobar els Plecs tècnics adjuntats a continuació i presentar un projecte o demanar més informació a través del correu electrònic de la Colla (colla@capgrossos.cat) . El termini per presentar candidatures finalitza el 18 d’octubre.

PLECS TÈCNICS BAR CAPGROSSOS AMB ANNEXES Ed.Oct21